O NAMA

Reklamni materijal i štampa, sito i tampon štampa,štampa na tekstilu, poslovni pokloni, blindruk, laserska gravura, digitalna štampa, vez, poklon setovi, hemijske olovke, kućni setovi, upaljači, kalendari, izrada kalendara.

Vodeći se sloganom poklonite sa stilom pomoći ćemo Vam da na jednom mestu rešite bezbroj svojih dilema oko toga kako predstaviti svoju firmu na što originalniji način. Zajedno ćemo naći najbolji način da svojim poslovnim partnerima darujete adekvatan reklamni materijal i štampu. Budite korak ispred svih ostalih i potvrdite stanovište da su poslovni pokloni sastavni deo protokola i poslovnog bontona.

Rado ćemo Vas ugostiti u našem izložbenom salonu i odgovoriti Vašim najzahtevnijim željama za štampom.
Kvalitet je proizašao iz primene najsavremenijih dostignuća i tehnika, kao i kvalitetnih štamparskih mašina za sve vrste štampe: sito štampa, tampon štampa, blindruk – suvi žig, laserska gravura, digitalna štampa, vez i sito štampa na majicama, odelima, košuljama… Sve će to pomoći da Vaš logo, znak, slogan ili reklamna poruka ostave snažan utisak.

Višegodišnje iskustvo, kvalitet i profesionalni pristup učinili su nas liderima na polju reklame i promocije putem najrazličitijih vidova reklame.